Under construction

Bustrollen i snygga sandlådan som vi flyttat till baksidan, längre bort från gatan (då lillbror fortfarande rymmer stup i ett) och ihop med gungställningen och rutchkanan blev det som en liten mini-lekpark på en annars helt outnyttjad yta.


Kanske en av världens bästa uppfinningar.

(Undra hur länge det tar innan de upptcker att närmaste grannarna på andra sidan staketet har både en massa mer jordgubbar och smutron än oss men även krusbär och hallon?!;)


Åsikterna går dock isär gällande var man sätter och använder sanden till...

Efter att de kånkat in sandhinkar och hällt ut i vardagrummet på lekspisen och i alla små koppar, grytor och muggar (ihop med vatten - wihoo!;P) tidigare i veckan så kändes mina funderingar på ett barnutekök i samband med sandlådan plötsligt inte helt onödiga.

Så det är ganska mycket vad jag har pysslat på med idag efter att vi kramat av snyggingarna från Göteborg. Och se, sen hann jag hur lätt som helst städa upp bodan (vilket inte riktigt var igår) och plocka till lite ute medans D och farfar snickrade och småttingarna roade sig helt själva i sitt nya och alldeles egna (dock fortfarande under contruction) utekök ända fram till läggdags.
Vatten och sand och tillåtelse att grisa - kan tydligen aldrig bli tråkigt!

Bilder på uteköket som det ser ut just nu kommer sen, för nu blir det duschen innan vi våldsgästar Holmfrids.
Tomorrow work.  

Kommentarer
Postat av: Lisa

skitsnyggt ju! ett utekök skulle jag också vilja slänga ihop men har inte riktigt rätt gård för det....och inte riktigt tiden att hinna med det ;-)Ni har ju hunnit med massor i sommar. Måste komma förbi någon dag och spana in resultatet.

2011-07-26 @ 09:41:11
URL: http://vidvagensande.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0