Utgång

En riktig (härlig) partykväll hade vi igårkväll.

Bästa sällskapet och en hel massa supergod mat. Högklackat och strumpbyxor tillfället till ära och bara vuxna människor överallt (mer eller mindre iaf;) och även lite dans. Luleå behöver dock seriöst lite nytt blod bland uteställen och framförallt bättre och större dansgolv, bättre musik - men det kan nog ses som en smaksak, eller så är det kanske bara jag då Bishop Arms plötsligt kändes som härligaste stället att hänga!

Sen är det riktigt riktigt skönt att kunna åka hem sen, då man känner sig färdig. Och riktigt riktigt skönt att känna sig färdig.


Påväg ut i natten. 
 
Bakis känns däremot litegrann som en lyx man hade möjlighet att ägna sig mer åt förr i tiden, back in the days, dvs innan vi bestämde oss för att skaffa småbarn igen (och barn överhuvudtaget).
En heldag mellan sängen och soffan med pizza, chips och cola varvat med en massa serier och filmer i varierande kvalite känns just nu ganska mycket mer som en hägring i öknen än speciellt nära verklighet.

Imorse fick jag sovmorgon till 09.15, sen gick D och ställde sig i köket för att fixa frukost åt allihopa och då blev det plötsligt bara mycket mindre plågsamt att kliva upp helt enkelt.



Idag fyller Daniels lillebror 30 år, så massor av grattis till honom (och men ååååh såååå gamla vi måste vara igen då t.om våra små småsyskon plötsligt börja fylla vuxen plus!). 30-års festen hade han dock redan förra året så idag blir det nog mer lugnt med bara fika och paket.
Thank god... känner jag lite idag!;)

Kommentarer
Postat av: Tana

Ja när man var lite yngre så var bakfylla något som inte var så jäkla jobbigt men nu, suck inget bra alls ;) Ett tips är att ta en allergitablett innan man går och lägger sig, innehåller antihistaminer som tar bort STOR del av baksmällan. Testa nästa gång :)

2011-09-04 @ 22:26:54
URL: http://lifeoftana.blogg.se/
Postat av: Linda

En overall fråga :-) Visst hade du Molo rainbow overallen till ett av barnen förra vintern? Är den värd sitt pris. Den är ju snygg så det är ju förstås värt mycket, haha! Men jag tänker om den är nog varm och vattentät och så.

2011-09-07 @ 12:38:03
URL: http://leonell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0