In the country

Sista veckan på förskolan nu till veckan, både för småttingarna och mig och sedan väntar sommarlov med papi för de små och kontorsjobb inomhus för mig resten av sommaren. Det har varit helt underbart att jobba den senaste tiden. Man kan knappast klaga då man får spendera större delen av dagarna med andra människors mest värdefulla små skatter i underbart väder med strålande solsken och en hel massa utemys.

Sommarhettan stannade även kvar till början på helgen så då passade vi på och drog till landet med tre av fyra barn (det fjärde var redan iväg på fiskeäventyr) där vi bara mös i solen, badade i älven och klipte en massa gräs och käkade en hel massa glassar.


Country style.


Sun is shining.


Lillebror upptäcker sand mellan tårna.


Det framkommer inte så tydligt på bilderna...


... men Hilding är allt annat än badkruka
(som lilla storasyrran som tyckte att vattnet var ganska kallt;)Och rätt så kallt i vattnet var det, men det är sånt som man inte riktigt har lyxen att ta hänsyn till om man har en galen liten anti-kruka att hålla reda på.
Rakt ut i vattnet kutade barnet och slängde sig bara. Kan han simma - njet, och inte heller kan han ställa sig upp själv om han ramlar (med huvudet först och långt under vattenytan) så det vara att doppa sig snabbt som sjutton och göra det mindre plågsamt då man var tvungen att dyka efter.


Spanar in småfiskarna.


Finaste Fridan♥


Finaste Pumlan♥


Och finaste Lillebror-rumpan♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0