Crazy babies

Det går framåt. Panelen börjar sakta ta sig upp på första väggen och igårkväll kunde jag äntligen grunda de understa brädorna som D varit duktig att trolla upp under veckan som gått bland barn, bad och massor av bus. Snyggt blir det, även om det än så länge bara är grundfärg.
Ett vitt hus hade också varit väldigt fint. Ljust och fräscht sådär.


Anledningen till att det inte går sådär jättefort alltid.

Söta som socker men ack så snabba och finurliga bägge två, nu jobbar de dessutom ofta i par. Smarta små rackare de där!


Ser väldigt lugna och behändiga ut där de sitter sida vid sida och myser i soffan med tidiga morgonvällingen.

Sekunden senare  står de på vardagsrumsbordet (ibland dessutom med små pallar) och plockar "blommorna" från min fina maskroslampa, pallar badrumsskåpet på smink (och Hilding gillar fortfarande att leka både med och i toaletten), nallar mindre bra gömda godsaker från överst i kylskåpet, bygger sandslott av tvättmedlet ute i tättstugan (dags för nytt gömställe. igen.) fyndar och förstör det mesta i storsyskonens rum så fort haspen råkar vara av (dom är som blodhundar) och har tepartyn med vatten i vardagsrummet.

Men positivt sett så är de i stort sätt nästan alltid glada (ja Hilding är ju en liten småsur och tvär farbror by nature då;), de "leker" jättebra ihop och de verkar aldrig någonsin ha tråkigt. Och vi andra behöver inte ligga rastlösa i soffan i brist på saker att göra.


Maskroslampan på återhämtning. Sladden har fortfarande inte dragits till uttaget, men det är som mycket annat påväg. Bara inte just nu.


Vi köpte ett sideboard av några vänner som väntar tillökning och därför inte rymde att ha kvar det. Dörrar som man trycker in för att öppna och glashyllar inuti, kändes på inga som helst sätt praktiskt från början men se på tusan, hittills har det fått stå nästan helt ifred små huliganerna. Tillochmed sakerna ovanpå har fått stå orörda! *peppar, peppar*


Planen för framtiden är att den ska stå på mitten av väggen då leksakerna flyttas och ovanför kommer en tavelvägg. Golvlisterna ska ockå vitmålas. Men som sagt, inte just nu bara.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Sv: Jag känner igen det där med tvivelaktiga beslut när man är höggravid. INGA "viktiga" beslut borde få tas då, punkt slut. ;)Älskar att läsa om alla påhittiga upptåg dina barn har för sig!:)Snyggt skåp! På vårt med samma öppningsfunktion har vi satt barnspärrar. Ja det sitter i stort sett på allt i barnhöjd förutom städskåpet med alla oätbara medel och sånt. En liten miss, haha....!

2011-07-08 @ 16:45:54
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Fiffi

Härlig blogg!!

2011-07-08 @ 19:54:34
URL: http://prinsessbakelsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0