Onsdag

Minst en tvättmaskin måste man slå på och hänga, minst en diskmaskin och sen lite leksaksplock i vardagsrummet och en snabb dammsugning av de största ytorna. Sen, sen kan man hänga.
Det känns lite som om jag skolkar eller fuskar, alldeles ensam i ett hus som annars vanligtvis i stort sätt alltid är fullt av liv och rörelse. Nämde jag skönt!? Men åhhhh så skönt!

Ja helt ärligt så kanske jag inte söker allt för många jobb för tillfället, som en arbetslös nog egentligen borde. Jag lutar mig istället lite lugnt tillbaka (myser i smyg;) och väntar på att få tid och dag för utbildning i vikarieförmedlingens nya timecare-system (ja nytt och nytt kanske är att ta i, men det kom ungefär samtidigt som jag gick, så för mig blir det nytt). Känns nästan lite småkul att börja springvicka igen, men bara nästan, helst hade jag givetvs velat ha ett fast jobb att gå tillbaka till. Efter en hel sommar inne på kontor ska det iaf bli roligt att få röra lite på sig igen. Men först tänkte jag passa på att bara slappa lite (och jaa, plugga körkortet, det är bara så piipigt tråkigt!;P)

(Målarväder är det ju fortfarande inte ute och det är nästan så det börjar störa mig lite, men inte riktigt ännu.)


Fantastiska fyran nu imorse.

Så himla underbara, fina, speciella och roliga (och o-roliga;) alldeles på sina egna små sätt. En får man hålla tillbaka för att hon inte ska promenera iväg till skolan redan strax efter 07 och en annan får man driva på som en gammal tjurig ploghäst för att han överhuvudtaget ska idas ta sig upp ur sängen innan 08, en tredje får man ofta jaga och sen klä på massor av gånger innan kläderna slutligen får stanna kvar på och den fjärde vill helst bara vara i famnen och morgonmysa (tills han myst färdigt och ska ha mat, helst nyss!).

Onsdag är också Knyttedag, då ska Pumlan ha ryggsäcken packad med termos, smörgås och frukt och sen drar Knyttebarnen på förskolan ut på äventyr direkt efter morgonsamlingen. Tisdagar är det Hilding och knopparna som äventyrar, hur söt som helst igår med sin lilla ryggsäck på ryggen (vilket han iofs måste ha varje dag numera, men det är väl klart, ska man till dagis så ska man, ordning och reda!;). Annars går det verkligen hur bra som helst att lämna Hilding på förskolan äntligen. Tidigare i våras skrek han alltid då vi lämnade honom, även om det i stort sätt alltid var av ilska och inte så mycket ledsamhet, sen när D lämnade honom första dagen efter sommarlovet var han också jättearg men idag när jag lämnade dem protesterade han knappt alls. En snabb "arga blicken" hann han kasta mig då jag vinkade hejdå men sen gick han bara iväg och började leka istället innan jag ens hunnit stänga grinden efter mig. Great succes... och en alldeles fantastisk förskola! Det känns verkligen guld värt när vi nu snart  jobbar bägge två igen.

Kommentarer
Postat av: Malin

Det är himla skönt att ha en bra förskola där barnen trivs när man jobbar igen! Det gör iaf att jag har liiite mindre ont i magen över att ha dem där på heltid till en början :)

2011-08-24 @ 20:46:16
URL: http://alicesochastridsmamma.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0