Prinsessa

Jag köpte några disneyböcker till Astrid på Arcusloppisen för 10kr styck, om Nalle Puh, Mowgli(stavar man så?), lilla indianen Hiavata och busiga valpen Ludde... och så Askungen som jag mest tog för att Astrid just nu är inne i värsta prinsessperioden och jag även upptäckte att alla övriga böcker jag plockat handlade om små pojkar. Nåja, man lär av sina misstag!

Askungen (och ingen annan bok) fick vi sedan läsa varje kväll i en vecka i sträck innan jag inte pallade mera och slängde skiten! För hur mycket jag än försökte göra om handlingen i farten medans jag läste så blev det inte speciellt mycket bättre och när t.o.m Daniel (som annars brukar vara ungefär trögast i stan när det kommer till mycket;) ifrågasatte genustänket i boken så tog jag äntligen mitt förnuft till fånga och besökte bokhandeln här i stan och köpte några böcker till en liten prinsessa år 2011!

 
SÅÅÅÅÅ mycket bättre!

Speciellt boken av Per Gustavsson rekommenders starkt. Astrid (och Hilding) behöver många fler böcker av honom. Klart prinsessor behöver ett eget rockband!


Kommentarer
Postat av: Tana

Vilka fina böcker, nog inte helt fel med en modernare syn på prinsessor ;)

2011-05-26 @ 12:39:23
URL: http://lifeoftana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0