Go ahead. Make my day.

Och eftersom det förra inlägget bara var kopierat och flera (typ tre;) dagar gammalt så har jag givetvis hunnit ändra mig igen!


Svarta ramar är det nu. Ibland går det snabbt, så snabbt att "Keep calm" fortfarande inte hunnit hoppa in i ramen igen. Men den är på god väg.

De svarta ljusstakarna är även de Arcusfynd, tre för en annan tjuga. Så i sammanhanget känns Godzilla för 30kr nästan lite dyr... men honom köpte jag av en liten pojke som sålde sina gamla leksaker så egentligen borde jag nästan ha gett lite mer för den. Ny färg på ödlan blir det så småningom, jag måste bara bestämma mig för vilken och sen köpa den!


Back to black kändes mer passande till övriga lite mer mörka delen av köket.

(Och ja, vi lever fortfarande sex personer med en halvkyl! Fråga mig inte riktigt hur det är möjligt för det funderar jag över varje gång som vi handlat. Men fungerar gör det iallafall, mest troligt tills vi köpt en hel och inser att det tidigare verkligen inte borde ha fungerat alls!;)

Kommentarer
Postat av: Marie

Okej halvkylen, den kan jag nääästan acceptera. Men halvfrysen? Jag tar för givet att ni har en frysbox i garaget, annars vet jag inte vad jag ska tro.

2011-05-16 @ 05:58:08
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Lena -Chokladmamman

Blev snyggt med det svarta också!

2011-05-16 @ 08:05:02
URL: http://chokladmamman.blogg.se/
Postat av: Caroline

Snyggt det blev med hennes gröna stol och de svarta ramarna!



Kram

2011-05-16 @ 13:11:50
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Malin

Svart är snyggt!

Vi har en helkyl och ibland undrar jag hur vi ska få plats med allt i den och vi är 4, men å andra sidan är det inte så bra ordning där så om vi organiserade lite bättre kanske det skulle finnas massor av plats :)

2011-05-17 @ 12:26:12
URL: http://alicesochastridsmamma.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0