Rosor är gula

Livet flyter som sagt på rätt så bra. Jag trivs väldigt bra med att jobba även om jag är trött som en gnu (eller någonting väldigt trött och väldigt slitet) när jag tillsist ramlar ner i sängen om kvällarna. Att jobba i sig är inte särskilt jobbigt men att komma hem och ständigt mötas av tvätt och disk och allmänt stök, DET är allt bra jobbigt! Och så lite träningar och läxor på det, och glöm inte matlagningen. Jag måste dock säga att de stora barnen är otroligt duktiga och fixar en hel massa saker själva, men fortfarande kommer det att bli så grymt jäkla SKÖÖÖNT när D snart går på pappaledighet om ungefär 2 veckor.
Men ATT jag kommer att njuta!

Skönt kommer det också att bli för småttingarna att bli lediga ett tag, nu känns det som om de har ganska många långa dagar på dagis även om jag bara jobbar 75%. Det märks mest på Astrid som inte sover någonting om dagarna längre. Första veckan gick helt okej men nu är det som om tröttheten har kommit ikapp henne. Igår var hon jättetrött och grining när vi kom hem och somnade till i soffan redan innan jag hunnit börja med middagen och idag har det sprutat en hel massa trött-och-sur-och-arg-tårar blandat med en hel massa skrik och bråk... och då hämtade jag dem ändå tidigt, så imorgon blir det till att börja sova middag igen. Förhoppningsvis går det bara bra. Själv brukar hon bestämt säga att hon faktiskt är stor-tjej om man frågar om hon vill gå och sova en stund på dagen, men förskolan brukar ju som vara magisk och en eller två timmars skön utesömn där skulle nog göra underverk och framförallt ge oss lite mer tid att umgås med våran fina lilla stortjej om kvällarna innan hon slocknar i sin säng.


Fina fina Pumlan♥
Livet som stor-tjej är hårt.


Astrid och Alvin har plockat "rosor".

Jag bara ÄLSKAR hur barn ser på världen!
Klart att maskrosor också är rosor!;)

Annars är Astrid krigsskadad för stunden. Påväg mot Miljögården med förskolan hann Pumlans fötter nämligen inte riktigt med resten av hennes kropp (eller tvärtom) och det slutade med att hon flög på näsan och slog lös en nagel (ja, hur man nu lyckas med det).

-Hon grät eller klagade inte... berättade personalen sen när jag kom och hämtade och de skulle berätta vad som hänt ... men vi satte på ett plåster iaf. För nageln åkte ju av! 

Ja, vad kan man säga. Stor-tjejjer (och små) ÄR hårda.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Hihi, såklart de också är rosor! ;)



Stackarn som vurpade! Tur att det, som det verkar, inte gjorde speciellt ont. Jag tappade två tånaglar efter att ha dansat i flera timmar en gång men det kändes ingenting, upptäckte det först när jag tog av mig strumporna. Jag var spiknykter kan tilläggas. ;) Tjejer var hårda - så är det bara! Ha en fin dag!



Kram kram

2011-05-27 @ 12:55:26
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Linda

Vilken fin bild på Astrid :-)

2011-05-27 @ 21:41:49
URL: http:// leonell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0