Snörvel

Jag har gått och blivit förkyld. En sån där lagomt töntig sjukdom att klaga över i hemskaste magsjuketider, men ändå. Halsen gör ont, snoret rinner och jag fryser oberoende på hur mycket kläder jag än drar på mig och otroligast av allt så verkar det vara ett gäng baciller som jag denna gång letat upp alldeles själv (kors-i-taket) då ingen annan än jag i familjen hittills har drabbats. Väldigt skönt med tanke på att jag därför kunde promenera med Astrid till dagis imorse efter lite mer än en lååång vecka med bara hemmavistelse. Även Hilding verkar tycka att det var skönt, haha, för sen vi kom hem bara han och jag så har han gått omkring och plockat och lekt och donat på hur bra som helst i sin lilla ensamhet och verkar njuta av lugnet nästan lika mycket som jag. Och med tanke på att första orden som kom bortifrån Pumlanssänghörna tidigt imorse var; "Jag gå dagis dag å leka Ingela" så tror jag inte att hon direkt misstrivs hon heller.


Hilding njuter av att kunna pilla och röra i precis vad han vill utan att behöva slåss om saken.


Borgtältet som var jätteroligt ett tag har nu fått åka tillbaka ner i väskan och vila sig lite för att ge plats åt 
bordet och pallarna igen då både Astrid och Hilding gärna lagar och bjuder på mat just nu.


Annars är det fortfarande bilar som gäller, iaf för Hilding. Han kör med dom, bär på dom, ligger och pillar på hjulen och kan studera dom i evigheter. Jag tror nästan han råkat få sig någon extra stark morfar-gen för ibland kan jag nästan svära på att han ligger och luktar på dom!;) 

Kommentarer
Postat av: Ingela

Härligt med lite mys-tid med lillebror. :)

Mindre härligt med förkylning, och ja man får klaga även om det inte är liiika hemskt som kräksjuka.

2011-02-22 @ 11:08:06
URL: http://tingelingela.blogg.se/
Postat av: Caroline

Gud så söt han är! Lilla gullisen som får tid att kolla in de grejer han vill. Jag tycker barn är lite extra gulliga när de är runt året, kan inte riktigt sätta fingret på varför men de är så bedårande då.:)



Kram kram

2011-02-22 @ 13:48:31
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0