Outdoor

Idag har vi varit ute. Igen. Jag har krattat och friserat en hel massa spretiga och halvrisiga buskar (skinhead-modellen), skottat fram alla stenar som omringar mitt lilla smultronställe runt den gamla rönnen (rensningen gick väl lite sisådär förra sommaren då, host host). Astrid har fått busa med stortjejjerna och bl.a lekt björnen sover på studsmattan (själv var jag lite skeptisk till att det kan vara det ultimata stället för jaga-och-gömma lekar, men det funkade tydligen) och Hilding har väl gjort det Hilding mest brukar, käkat jord och rymt iväg, fyndat sig någon liten vattenpöl han planterade rumpan i och krypit lite bland utemöblerna och ramlat ner i rabatten. Jag försökte placera han på studmattan bakom nät (hehe), men det var inte alls populärt, det blir alldeles för svårt att rymma då tydligen.

Inskolningen går förövrigt långt ifrån världsbäst. Grin och gnäll hela förmiddagen lång på dagis idag, han vaktar mig som en hök och vill helst bara upp i famnen heeela tiden då han inte ligger och tjurar på marken eller slåss. Han är alltså betydligt smartare än jag trodde då han visar väldigt tydligt att han är förbannad och minsann inte alls tycker att det är det allra minsta okej att jag tänker börja dumpa honom på dagis om dagarna bara sådär utan att ens fråga. Morgondagen ska bli spännande men kommer nog att gå jättebra, då ska jag nämligen lämna honom för första gången. Jag börjar tycka lite att han har protesterat färdigt nu, och finns jag inte där så får han protestera för någon annan helt enkelt, eller kanske rent utav roa sig med någonting annat och betydligt roligare. Men vi får väl se, lär nog bli jobbigare för mig än för honom har jag en känsla av.

Bilder från gårdagens måndagsmys i fina vänners sällskap;


I lekparken med Holmfrids.


Min lilla snorunge♥ åker rutchkana.


Hamburgar-grillning till lunch/middag hos Tomme och Lisa.


Fyra små knattar samlade på en och samma bild, prestation!


Astrid och Alvin spelar fotboll... och Hinni på rymningsförsök.


"Männen"(haha;) fixar till häcken (av modell större) och Antilop agerar den perfekte Hilding-vakten brevid medans jag kunde fika kaffe och nybakat rabarberpaj på andra sidan, helt i lugn och ro.

Life is great!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Jag brukar också köra brutal trädgårdsskötsel. Tål inte växterna det är de inget för mig.:)



Härliga bilder på busbarnen som vanligt!



Kram kram

2011-04-26 @ 22:07:18
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Marie

Klockan 05.40 läser jag horungar-grillning. Men jag reagerade på att det var någonting som inte stämde med det så liiiiite alert måste hjärnan ha varit. ;P

2011-04-27 @ 05:43:39
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0